Llunari 2019
Llunari 2019

8.30

Un llibre per a cultivadors de tot tipus de plantes, persones espirituals, aprenents d’astròleg i llunàtics diversos. En resum: per a aquelles persones que desitgin conèixer els dies més apropiats per al cultiu, abonar o recol·lectar diverses plantes seguint els ritmes de la Lluna.

Descripción

Aquest Calendari Llunar ens ofereix la informació necessària per a conèixer, comprendre i aprofitar al màxim les influències llunars, especialment en les tasques d’horticultura, jardineria i del camp en general.

El seu objectiu és fer accessible un saber ancestral directament utilitzable en agricultura i també en medicina o a la llar.

Això ens permet millors resultats en les nostres activitats i també procedir a experimentar en base a aquests coneixements.

També ens ajuda a col·laborar amb la natura, ja que la seva aplicació és la base dels cultius biològics i biodinàmics, per la qual cosa repercuteix en la millora del medi ambient.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Llunari 2019”

detalles del producto

  • Páginas : 130
  • ISBN : 978-84-948719-0-0
  • Año de la edición : 2019

sobre el autor

Michel Gros

Michel Gros creció en una comunidad agrícola. Fascinado por todo lo relacionado con la alimentación y la salud, en 1975 se estableció como hortelano biológico. De forma paralela, desde los años 80, participa activamente en la realización del Calendario lunar.

Secciones

Síguenos

Facebooktwittergoogle_plus

Carro

Kaicron España

Un sitio de reflexión e investigación acerca de la calidad y cantidad del tiempo - espacio.

info@kaicron.es964812589 - 629034278