Llunari 2019
Llunari 2019

8.30

Un llibre per a cultivadors de tot tipus de plantes, persones espirituals, aprenents d’astròleg i llunàtics diversos. En resum: per a aquelles persones que desitgin conèixer els dies més apropiats per al cultiu, abonar o recol·lectar diverses plantes seguint els ritmes de la Lluna.

Descripción

Aquest Calendari Llunar ens ofereix la informació necessària per a conèixer, comprendre i aprofitar al màxim les influències llunars, especialment en les tasques d’horticultura, jardineria i del camp en general.

El seu objectiu és fer accessible un saber ancestral directament utilitzable en agricultura i també en medicina o a la llar.

Això ens permet millors resultats en les nostres activitats i també procedir a experimentar en base a aquests coneixements.

També ens ajuda a col·laborar amb la natura, ja que la seva aplicació és la base dels cultius biològics i biodinàmics, per la qual cosa repercuteix en la millora del medi ambient.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Llunari 2019”

detalles del producto

  • Páginas : 130
  • ISBN : 978-84-948719-0-0
  • Año de la edición : 2019

sobre el autor

Michel Gros

Michel Gros creció en una comunidad agrícola. Fascinado por todo lo relacionado con la alimentación y la salud, en 1975 se estableció como hortelano biológico. De forma paralela, desde los años 80, participa activamente en la realización del Calendario lunar.

Secciones

Síguenos

Facebooktwitter

Carro

Kaicron España

Un sitio de reflexión e investigación acerca de la calidad y cantidad del tiempo - espacio.

info@kaicron.es629034278